کد خبر 1792991
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷
دستگیری ۳ نفر از عوامل و عناصر وطن‌فروش در لرستان

سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان از دستگیری سه نفر از عوامل و عناصر وطن‌فروش در این استان خبر داد.

به گزارش مشرق، روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به استحضار مردم شریف استان لرستان می‌رساند پیرو رصد و اقدامات مشترک صورت‌گرفته توسط فرزندان شما در سازمان اطلاعات سپاه لرستان و اطلاعات فراجا استان، ۳ نفر از عناصر وطن‌فروش داخلی که اقدام تشویش اذهان عمومی، شایعه‌پراکنی، به‌آتش‌کشیدن نمادهای عزاداری و ارسال تصاویر به رسانه‌های دشمن می‌کردند، بازداشت شدند و این فرایند با سرعت ادامه پیدا خواهد کرد.

لازم به ذکر است مطابق قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونی هرگونه همکاری با دشمن (از جمله تهیه و ارسال فیلم و عکس) اقدامی مجرمانه محسوب شده و با مرتکبان برابر قانون در زمان جنگ، برخورد خواهد شد.

در پایان از همه مردم آگاه و دشمن‌شناس استان لرستان دعوت می‌شود با هوشیاری کامل، عناصر وطن‌فروشی که با معاندین همکاری می‌کنند (از جمله از طریق ارسال فیلم و عکس برای رسانه‌های صهیونیستی) را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۴ یا دستیار (ربات) این سامانه در پیام‌رسان‌های بله روبیکا و سروش به آدرس s۱۱۴@، معرفی کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۴:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
    0 0
    از آب و نان مردم این کشور می‌خورید و «خرحمالی» دشمنان این مردم را می‌کنید. کوفتتان شود هر چه در این کشور خوردید و بردید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس